On tainnut taas viikko vierähtää enkä oo saanut mitään kirjoteltua tännekkään.. Ei sillä että nytkään olisi kamalasti päiviteltävää, mutta koitetaan keksiä jotakin. Viime vkonloppuna siis oli vuorossa koulun järjestämä kaupunki kierros joka eteni 'Amazing Race' hengessä. Jengi jaettiin sitten noin 9hlön ryhmiin ja käteen annettiin kartat, missä näkyi rasteja eri puolella Hong Kongin aluetta. Meillä oli siis rasteja siis pikku tehtäviä ympäri kaupunkia, joita sitten suoriteltiin ja suunnattiin seuraavaan paikkaan. Päivä oli kaikin puolin mukava, mutta multa tietysti loppui kamerasta akku heti alkumetreillä, joten kuvia ei isommin ehtinyt ottaa. Ehkä saan niitä jostain kaiveltua ja lisättyä myöhemmin enemmän. City tour kesti alkoi heti aamu yhdeksältä ja kesti aina kuuden tietämiin. Illalla sitten suurin osa porukkaa suuntasi juhlimaan HK islandin puolelle, allekirjoittanut mukaanlukien ja sunnuntai menikin sitten totaalisesti toipuessa lauantain riennoista.

901868.jpg
Pika palaveria siirtymällä pitämässä Alice (Kiina), Joyce (Hong Kong) ja Johannes (Ruåtti).

Tällä viikolla mulla alkoikin koulu sitten oikein kunnolla ja ahkerana opiskelijana tietysti panostan siihen, joten en oikein mitään fiksua ole saanut tällä viikolla aikaiseksi. Pääasiassa ollaan vaan pyöritty tässä lähistöllä ja parina iltana käyty kaljalla, mutta ihan vaan oikeasti yksillä, joten lapasesta touhu ei ole lähteny. Tänään mulla olikin sitten vapaa päivä, joten suuntasin HK islandin puolelle ja Shek O'n rannalle. Päivä oli pirun nätti ja mittari näytti 30 raatia +:saa, joten ihan kivoja nää opiskelijan perjantait.

901896.jpg
Taas yksi normi opiskelija perjantai...rankkaa...niin rankkaa...

901920.jpg
Vaivaset kolkytä raatia näyttäis mittari.

Päivä menikin rannalla ja kun olin suuntamassa takaisin kämpille, Taavi soittelikin jo syömään. Käytiinkin syömässä helvetin hyvät safkat, kiitos meidän paikallisoppaille Mountain'lle, Binille ja Rubylle.

901908.jpg
Paikallisopas Mountain, Taavi ja Nico illallisella.

901912.jpg
Koko illallisseurue miinus Mountain(paparazzina)..Taavi, Nico, Bine, Ruby ja mä.

Tänäänkin jätin juhlimisen väliin, sillä huomenna olisi tarkoitus suunnata kohti idän Las Vegasia, Macauta. Eli jos musta ei pariin viikkoon kuulu mitään oon voittanut miljoonia tai hävinnyt kaikki rahani ja jäänyt jumiin sinne...Parhaassa tapauksessa päivitystä Macaon reissusta on tulossa piakkoin....jäämme siis jännityksellä odottamaan mitä tulevan pitää..!